Redirectioneaza 3,5%
Pentru eroii care salveaza vieti zilnic!

Redirectionati 3,5% din impozitul pe venit catre "Asociaţia Societatea de Salvare din Bucureşti" pentru eroii care salveaza vieti zilnic in programul Exista un erou in fiecare dintre voi! Toti avem nevoie de un erou in viata noastra la un moment dat. De foarte mult ori, cateva secunde pot face diferenta intre viata si moarte. Mai multi voluntari in Exis.

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie privata si nu te costa nimic. In cazul in care nu redirectionezi cei 2% din impozitul pe venit, banii raman statului. Pentru veniturile realizate in anul 2015 termenul pentru depunerea declaratiilor este 25 mai 2016, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.

Cum redirectionezi 3,5%?

Descarcati formularul de mai jos, completati-l cu datele dumneavoastra, semnati-l si:

  1. depuneti-l la biroul Administratiei Fiscale de care apartineti personal sau prin posta. Adresele Administratiilor Financiare se pot verifica pe site-ul ANAF
    aici;
  2. scanati-l si trimiteti-l pe e-mail la 3,5%@assb.ro 
  3. daca va este mai comod lasati-l la sediul nostru din Str. Episcopul Radu nr. 27 ,Sector 2, Bucuresti.

“Hostes in pugna, dum vulnerati fratres”

Scopul

ASSB isi propune promovarea permanenta a educatiei medicale in domeniul medical, precum cel al acordarii primului ajutor si in situatii de urgenta prin participarea la conferinte, seminare si evenimente de specialitate medicala, prin colaborari cu diverse entitati si personalitati calificate din punct de vedere medical si didactic.

Scopul ASSB consta, de asemenea, in crearea unui cadru propice dezvoltarii si sustinerii activitatilor legate de salvarea vietilor omenesti, organizarea de dezbateri la nivel local, national si international, workshop-uri pe tema acordarii primului ajutor, toate avand ca finalitate educatia medicala in situatii de urgenta, dezvoltarea continua in acest domeniu precum si imbunatatirea tehnicilor de acordare a ajutorului si de salvare a vietilor omenesti.

In plus, ASSB participa prin actiuni de voluntariat la realizarea demersurilor necesare acordarii ajutorului in materia asistentei sociale, respectiv persoanelor varstnice sau bolnave, acelora care nu se pot ingriji singure, femeilor exploatate sexual, victimelor dezastrelor si, in general, tuturor celor aflati in nevoie, enumerarea nefiind exhaustiva.